Nieuws

De statutaire ledenavond met lezing op vrijdag 13 maart 2020 is verband met het coronavirus advies van de overheid niet doorgegaan.
Voorlopig is de ledenavond uitgesteld tot juni/juli 2020.

De oudheidskamer is in verband met het coronavirus gesloten in maart, april en mei.

thumbnail Vliegtuigbom206

Het verslag van de ledenbijeenkomst met lezing en film van vrijdag 8 november 2019 is te zien onder Activiteiten/Ledenbijeenkomsten

De geplande excursie met de Elizabeth naar de Korenmolen Windlust te Nieuwerkerk aan den IJssel vervalt in verband met het coronavirus

Elizabeth

===================================================================================================

Voor een terugblik op Open Monumentendag 2019 zie de rubriek Overigen

IMG 3134 Medium

Werkgroepen

Driemaal per jaar komen onze werkgroepen bijeen in onze oudheidskamer om ervaringen en kennis uit te wisselen en de voortgang van de onderzoekprojecten te bespreken.
Wij zijn op zoek naar mensen, die lid van een werkgroep willen worden. Heeft U belangstelling hiervoor, meldt U dan bij de voorzitter Jan Suyderhoud tel: 0180 681901

Vrijwilligers

Het bestuur en vrijwilligers zijn al vele jaren voor onze vereniging actief bezig. Ze worden steeds een jaartje ouder en zullen op een moment, als gevolg van hun leeftijd, helaas terugtreden.
Zonder een compleet bestuur en voldoende vrijwilligers komt een vereniging in gevaar en gaat ook veel kennis en kunde verloren.
Het is daarom van groot belang nu al uit te kijken naar mannen of vrouwen, die  vrijwilligerstaken willen uitvoeren en eventueel ook bestuurstaken overnemen.
Kennis van onze historie is niet een eerste vereiste, wel interesse daar voor.
Wij vragen om hier eens over na te denken en contact met ons op te nemen.
Wij kunnen dan gezamenlijk besluiten welke werkzaamheden het meest geschikt en interessant zijn.
U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met één van onze bestuursleden voor inlichtingen of het maken van een afspraak.